Meteen naar de content

Geopend van dinsdag - vrijdag 09:00 uur t/m 18:00 uur. Zaterdag van 09:00 - 17:00 uur. Zondag & maandag gesloten Telefoon: 053-4786954

Bereikbaar via Whatsapp op 0620194649

Werkplaats

Motoronderhoud en Diagnose in onze werkplaats

Motorservice Edgar Stijner beschikt over een ruime moderne werkplaats, voorzien van de nieuwste diagnose apparatuur en gereedschappen. Reparaties van en onderhoud aan je motorfiets worden door onze technici vakkundig en snel uitgevoerd.

Motorservice Edgar Stijner:

• Service en onderhoud aan Suzuki,Yamaha,Honda,Kawasaki,Triumph,BMW en Aprilia

• Goed opgeleide motortechnici

• Modernste apparatuur

• Schadetaxatie en -herstel van motorfietsen

Met maken van een afspraak. 

In de huidige tijd is het noodzakelijk om op tijd een afspraak te maken. 

Even er snel tussendoor vliegen is helaas niet meer mogelijk.

Ook willen wij graag een beroep doen op uw begrip en medewerking inzake het afhalen na reparatie van uw motor.

U krijgt van ons een telefoontje wanneer uw motor klaar is en u deze dus kunt afhalen. Wij vragen u vriendelijk doch dringend uw motor binnen 5 werkdagen op te halen. Dit in verband met ruimtegebrek. Wij zijn dan genoodzaakt uw motor buiten te laten staan in verschillende weersomstandigheden. Dit is niet wenselijk en hier is onze manier van werken niet op gebaseerd. 

Hoe fijn zou het zijn om in het voorjaar, met de eerste mooie zonnestralen, op uw motor te kunnen stappen en te genieten van een prachtige voorjaarsrit? 

Niet nadenken of uw motor nog nagekeken moet worden, maar heerlijk het motorpak aan en genieten. 

Dit is voor u ook mogelijk wanneer u gebruikt maak van onze Winterbeurt. 

Wat houdt de winterbeurt in? 

- Maak telefonisch een afspraak voor de winterbeurt. Wij plannen u dan in en u kunt uw motor dan volgens afspraak langs brengen. 

Soms ligt er al sneeuw of zijn de weers of persoonlijke omstandigheden niet optimaal. Hierdoor bent u niet in de gelegenheid uw motor zelf langs te brengen, dan kunnen wij uw motor ook ophalen. Dit is mogelijk binnen een straal van 30km. Buiten een straal van 30km alleen in overleg mogelijk. 

- Wij geven uw motor een veiligheidscheck-up.

- Kijken de motor na op cruciale veiligheidspunten

- Voorzien de motor van een nieuw oliefilter en olie. 

- het geven van een kleine beurt 

Voor elke motor is het verschillend, wanneer er een kilometer onderhoudsbeurt gegeven moet worden. Deze komt niet te vervallen door het geven van een winterbeurt. Wij houden altijd de richtlijnen aan van de fabrikant. 

- Na de winterbeurt krijgt u van ons telefoon wanneer u uw motor weer kunt ophalen. Bent u niet instaat uw motor zelf op te halen, dan kunnen wij deze ook voor u bezorgen. Ook voor de winterbeurt doen wij een beroep op uw medewerking en gaan er vanuit dat uw motor niet langer dan 5 dagen na reparatie, bij ons verblijft. 

Is het voor u niet mogelijk om de motor in de winter te stallen, dan kunt u gebruik maken van onze winterstalling. 

Winterstalling 

Wat houdt de winterstalling precies in?

U kunt uw motor tijdens de winter maanden bij ons stallen. 

De wintermaanden gaan bij ons in vanaf november t/m eind februari. Het kan echter voorkomen dat het in november nog prachtig weer is en in maart sneeuwt het nog. Wij zijn hier in flexibel en bewegen mee met de weersomstandigheden. Deze maanden zijn dus de richtlijn, maar geen vaststaand feit.   

De kosten bedragen € 135,-

Ook kunt u kiezen voor een winterstalling met kleine beurt. De kosten hiervoor bedragen €199,- 

Een grote beurt is ook mogelijk, de kosten hiervoor kunnen wij niet vooraf specificeren. Wij vragen u hierover met ons contact op te nemen, of persoonlijk langs te komen aan de H. ter Kuilestraat 165 te Enschede. 

 

werkplaats