Schade Taxatie

Wat wij voor u kunnen betekenen bij schade

U kunt langsrijden voor een zichtbare schade taxatie. U dient het bedrag van de taxatie op uw schadeformulier in te vullen. Dit is handig voor de verzekeringsmaatschappij om vast te stellen of er wel of geen expertise zal plaats moeten vinden.

Als uw motor na het ongeval niet meer rijdbaar is, kunt u informeren bij uw verzekeringsmaatschappij of het transport van uw motor door een bergingsbedrijf mee verzekerd is.

Het is handig en vaak sneller als u in plaats van alleen het schadeformulier op te sturen ook nog even telefonisch contact opneemt met de maatschappij, om zo uw schade te melden. U kunt dan meteen een afspraak maken voor eventuele expertise. (houdt u er wel rekening mee dat wij op maandag zijn gesloten)

Voor een snelle afhandeling van de expertise, moet de motorfiets minimaal een dag van te voren bij ons aanwezig zijn. Dit i.v.m. het maken van het expertiserapport.
Na expertise is aan u de beslissing of er gerepareerd gaat worden, U kunt natuurlijk ook uw schademotor inruilen voor een nieuwe. Onze verkoopafdeling staat hiervoor ter beschikking.

Indien u de motor zonder reparatie meeneemt moeten taxatiekosten worden voldaan. Dit bedraagt het aantal arbeidsuren die nodig zijn geweest, met een minimum van € 150,-

Bij reparatie van de motor zal dit bedrag in mindering worden gebracht op de reparatiefactuur. Alvorens wordt overgegaan tot reparatie moet door u opdracht zijn gegeven.

 

Motor niet meer rijdbaar?

Wij kunnen uw motor (tijdens werkuren) ook voor u ophalen, via onze ophaalservice. Bel ons op T : +31 (0) 53 4786954 meer informatie en eventuele kosten.