Optimate 4 Druppellader

Om de kwaliteit van uw accu in de winter goed te houden is de Optimate 4 druppellader onmisbaar. 

Omschrijving: OptiMate 4 druppellader

De beste in zijn soort! De OptiMate 4 is dé druppeloplader voor voertuigen als motoren, boten, campers, oldtimers, scooters en cabrio's. De accu's van voertuigen die lange tijd stil staan lopen langzaam leeg en verliezen al snel kwaliteit. Door de uitstekende druppelladers van TecMate is dit probleem voor goed de wereld uit. Nooit een lege accu meer, doordat de druppellader de accu altijd voor 100% oplaadt zonder de accu te overladen. Daarnaast verlengt het de levensduur van de accu aanzienlijk!

De OptiMate 4 doet wat andere opladers niet doen. Het herstelt namelijk verwaarloosde accu's! De lader beschikt over meerstappen laadcyclus voor de snelste en meest complete lading. De acculader houdt daarnaast ook nog een accutest bij aansluiting en iedere half uur. Daarnaast heeft de druppellader een CAN-bus poort waardoor het een programma kan selecteren voor o.a. BMW en Ducati

De Optimate 4 is geschikt voor alle 12V accu's en wordt standaard geleverd met twee aansluitingen.

De optimate 4 is geschikt bij een 12 Volts accu van 3 - 50Ah (opladen binnen 48uur) en tot 70Ah bij langdurig onderhoud.

De optimate 4 is bij ons in de winkel verkrijgbaar voor €79,00 inclusief 2 jaar garantie. 

Optimate 4 druppellader